Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Welkom op onze website. We zijn Jolien en Sander en we zijn in 2016 en 2017 op wereldreis. Via deze website houden wij jullie op de hoogte en delen we onze verhalen en avonturen van de reis ons leven.

 
Sander.

Mijn naam is Sander. Ik ben 33 jaar oud. Ik was eventmanager voor een stichting om kinderen enthousiast te maken voor wetenschap en technologie. In mijn vrije tijd hou ik van mountainbiken en spinning, een wedstrijd van FC Twente bezoeken of gewoon een drankje doen met vrienden.

Jolien.

En mijn naam is Jolien. Ik ben 29 jaar oud en was Light Engineer bij een klein bedrijf. Ik ben ook grafisch ontwerper. Ik hou van fotografie en grafisch beelden ontwerpen. Wekelijkse ren ik graag hard en ook geniet ik van goede gesprekken met vrienden.

Het zal als een verrassing komen maar we zijn verzot op reizen en nieuwe mensen leren kennen. Verder is een zomer niet compleet zonder een bezoek aan één of meerdere festivals. Ook hieraan geven we aandacht op deze blog.

We zijn nu 3 jaar samen  en al tijdens onze eerste date wisten we dat onze voornaamste doel voor de toekomst een reis rond de wereld zou gaan worden. Zoals eerder vermeld wonen we samen in de Achterhoek. We zijn allebei makkelijk in de omgang, houden van grappen en grollen en we zijn creatieve en open minded personen.

We vinden dat reizen één van de beste manieren is om te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn. We gaan geconfronteerd worden met nieuwe ervaringen die zal ons als personen zullen verrijken. We willen ook graag begrijpen wat voor een verschil wij kunnen maken in deze wereld.

We zijn vertrokken op 6 juni 2016 en we zijn gestart in Rio de Janeiro in Brazilië (o.a. door de Olympische Spelen). Ook wonen onze zeer goede vrienden Bart en Nathalie in Uruguay en we willen hen heel graag op zoeken (wil je hen te ontmoeten? Ga dan naar hastalaproxima.com). Na Zuid-Amerika gaan we door naar Nieuw-Zeeland en Australië. De oom van Jolien woont dicht bij Nelson (NZ) en we zullen hem zeker bezoeken. Verder willen we ook graag naar Singapore omdat onze goede vrienden Jeroen en Hayley onlangs hier naar toe emigreerden.

Dus dit is wie we zijn en hoe onze reis er op hoofdlijnen uit ziet. De komende maanden blijven we jullie op de hoogte houden. Willen jullie onderdeel van onze reis worden? Blijf ons dan volgen via deze blog of via Nosprinkles_nl op Facebook, Twitter en Instagram.

Tot snel.

Sander & Jolien


Neem contact met ons op!

We zijn onderweg, dus stuur een mailtje 🙂